INGREDIENTE:
- 250ml frisca lichida;
- 50ml lapte de migdale cu vanilie;
- 50g zahar;
- o jumatate pastaie de vanilie;
- un plic zahar vanilinat Dr.Oetker;
- 7g gelatina maruntita Dr. Oetker;
- gem de fructe;
- ciocolata alba maruntita, pentru decor.
MOD DE PREPARARE:
- Gelatina se pune la hidratat in apa.
- Frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie se pun sa fiarba, la foc mic.
- Cand dau in clocot, se opreste focul si se adauga gelatina deshidratata, amestecand continuu.
- (Pastaia de vanilie se taie pe jumatate, apoi, cu un cutit, se scoate miezul/semintele)
- Compozitia se pune, in mod egal, in pahare sau boluri si se lasa la frigider pana se intareste.
- Cand s-a intarit, se pune pe deasupra gemul.
- (Daca este prea tare, gemul se baga 1 min la cuptorul cu microunde sau pe incalzeste pe foc.)
- Se lasa la frigider peste noapte si se decoreaza cu ciocolata alba maruntita.
filmexxx.live
RăspundețiȘtergere