Faceți căutări pe acest blog

Pulpa de porc marinata cu Vegeta



Am pregatit o friptura delicioasa, suculenta si frageta cu ajutorul condimentului lichid cu usturoi de la Vegeta.
Pentru asta trebuie sa multumesc BuzzSTORE si Vegeta pentru sansa de a tasta noile condimente lichide. #buzzstore; #buzzvegeta

INGREDIENTE:

  • 500g pulpa de porc;
  • 3 cepe;
  • 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare;
  • mustar - pentru sos.


MOD DE PREPARARE:
  1. Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.
  2. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
  3. Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se aseaza carnea. 
  4. Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160o, 2 ore.
  5. Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.
  6. Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.
  7. Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se inrgroasa putin, apoi se pune intr-un bol.
  8. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.